Att hyra teleskoptruckar i Trelleborg kan vara ett vettigt alternativ för dig som företagare

03 november 2022 Staffan Ehrlin

editorial

Att hyra teleskoptruckar i Trelleborg kan vara ett vettigt alternativ för dig som företagare

Om du befinner dig i Sverige, närmare bestämt i Trelleborg, och är i behov av en lagerlokal för ditt företag har du tur! Trelleborg har gott om lagerlokaler som går att hyra. Trelleborg är ju en gammal industri stad med anor som går tillbaks ända till 1800-talet. Jag tror att de flesta känner igen Trelleborgs gummifabrik. Att Trelleborg blev en industristad ter sig ganska naturligt, med den tillgång till hamnen som staden faktiskt innebär.

Men innan du skriver under hyresavtalet finns det några saker du bör veta om att arbeta i ett svenskt lager. Först och främst är hyllorna ofta väldigt höga. Så om du inte är bekväm med höjder kanske detta inte är jobbet för dig. För det andra är ergonomi viktigt. Du kommer att lyfta och bära mycket, så det är viktigt att du är medveten om hur du lyfter på rätt sätt för att undvika skador.

teleskoptruckar

De oumbärliga truckarna

Och slutligen är gaffeltruckar oumbärliga på ett lager. Om du inte vet hur man använder en sådan, måste du lära dig. Men oroa dig inte, det är inte så svårt som det ser ut. Det finns en rad företag som anordnar utbildningar där du får vad som kallas för ”truck-kort”. Sen finns det så klart en rad olika truckar. Men om du ska jobba i ett lager med just höga höjder så är en teleskoptruck att rekommendera. De kommer i olika storlekar, men vissa har en räckvidd upp mot 10 meter. De flesta är också ergonomiskt utformade så att du slipper slitage skador som förare.

Är du i behov av att hyra teleskoptruckar i Trelleborg skulle jag rekommendera Ekstrands Truck. De har en rad olika truckar på lager och det går att hyra både långsiktigt och kortsiktigt, så det finns ingen anledning för dig som företagare att göra dyra investeringar.

Fler nyheter