Butiker på internet
time to market

Butiker på internet

Numera är det fler och fler som slår sig på butiker online av något slag. Det kan vara något man själv producerar eller något som man egentligen aldrig ens får i sina händer utan endast förmedlar mellan producent och slutkonsument. Internet är fullt av framgångssagor gällande människor som börjat i sin egen källare och blivit framgångsrika. Även om inte alla kan nå toppen inom sitt fält så är det något som kan vara roligt att prova och som kan ge en bra sidoinkomst. Men när man väl bestämt sig så kommer man till en klurighet som få känner till, nämligen hur man får igång en webbutik.

 

Hjälp med webbutiken

Som tur är finns det företag som kan hjälpa företag som vill ut på internet och där www.encode.eu är en av de aktörer som blivit framgångsrika inom konceptet Time to market. Det man behöver göra är att ta fram texter och bilder samt listor över vilken information som ska finnas, hur köparen registrerar sig, köper och betalar sina varor med mera. När allt är klart så kan man få hjälp att skapa den webbutik som passar. Önskar man så kan man även få hjälp att lägga in all information, eller så får man en instruktion på hur man själv kan sköta den biten.

Från producent till konsument

Time to market mäter den tidsrymd det tar för en produkt att komma från producent till konsument. Ju kortare tid det tar desto bättre skick är oftast produkten i vid slutleverans och dessutom kostar all lagring onödiga pengar. Man strävar alltså alltid efter att ha en så kort time to market som möjligt vid alla typer av produktionsled. Genom kodning av webbutiken kan man därför även lägga in variabler för mätning av en produkts väg från att den blir producerad och fram tills den når sin konsument.