Ett högtidligare möte på Konferens Malmö
Konferens

Ett högtidligare möte på Konferens Malmö

Det finns något fantastiskt spännande med att dra ihop ett projekt tillsammans med människor som har samma vision som en själv. För även om det är en utmaning att göra något på egen hand så är det mer dynamiskt att samarbeta med människor omkring sig. Man sporrar varandra och triggar igång varandra på ett sätt som är både utmanande och givande.

Tillsammans når företaget längre

Varje samarbete börjar dock med någon sorts definition av vad målet är med sagda samarbete. Att boka in sig på konferensmalmö.nu för att tillsammans arbeta fram ett koncept är något som verkligen kan skapa ett sammanhang där summan är större än beståndsdelarna. Att mötas under mer officiellt omständigheter ger också planeringen en mer högtidlig inramning. Det gäller helt enkelt att trimma förutsättningarna för mötet.

Sedan gäller det förstås att vara beredd på att den resa som ni nu ger er ut på tillsammans kommer att vara av typen där det kommer att svänga och kränga hit och dit. Vägen till framgång är sällan, eller aldrig, spikrak och det gäller att hela tiden navigera genom nya stormar som dyker upp.

Alla som har sett tv-serien ”Silicon Valley” skapad av Mike Judge vet hur det kan vara. Nu är serien tillspetsad och komisk med som tittare lever man sig ändå in i kampen som detta lilla gäng entreprenörer möter. Serien både inspirerar och får oss att skratta oss fram genom alla äventyr och motgångar som karaktärerna tar sig igenom. Slutet, utan att förstöra det, är som kronan på verket.

Så samla nu ihop ditt gäng, oavsett om ni är vänner sedan tidigare eller har sammanstrålat på grund av nya omständigheter. Boka in er på en konferens och diskutera hur ni bäst kan bidra till detta gemensamma projekt som ni nu är i färd med att ge er av på tillsammans.