Boka tid i Järfälla hos Magicaldental

28 november 2021 william eriksson
Boka tid i Järfälla hos Magicaldental

editorial

En bra tandläkare i Järfälla kan göra underverk med dina tänder, och det är ingen överdrift att säga så. Med nya metoder och material kan du få både hållbara, konstgjorda tänder, du kan få dina egna tänder att växa rätt och du kan bleka tänderna till önskad vithet.

Det finns proteser av alla de slag, och det finns implantat där du bygger på de tänder som eventuellt finns kvar. Saknar du tänder, kan du lätt få nya, och små gluggar i munnen kan dras ihop till en jämn tandrad. Med skalfasader får du ett leende som en filmstjärna om du går till en klinik som exempelvis magicaldental.se. 

Ett vackert leende är trevligt

Men så mycket konster som en tandläkare i Järfälla kan göra, det är väl fusk? Det kan man ju tycka, för det är inte livsnödvändigt att ha världens vackraste leende, men det är trevligt. När man söker jobb, när man går på dejt eller när man representerar ett försäljningsföretag är det bra om man ser hyfsad ut i munnen.

image

Det finns ju också personer som har svårt att äta på grund av tandproblem, och för dem kan det kännas som en ännu större vinst att få tänderna fixade. Om du till exempel saknar flera tänder i munnen, kan du få implantat som sitter fast med titanskruvar. En konstgjord tand fästs i käkbenet med en sådan skruv och den växer fast och blir som en egen tand.

Lätt att sköta sin tandhygien

Med tänder som sitter rakt är det också lättare att hålla dem rena. Många gånger är det svårt att komma åt både med borste och tandtråd när tänderna växer fel. Om en tand sitter helt fel, som till exempel ovanpå en annan, kan tandläkaren lätt dra ut den. Det finns också skonsamma plastskenor, invisalign, för modern och diskret tandreglering som knappt märks.

Fler nyheter