Drick lekar och drick spel sätter fart på festen

09 december 2021 Cecilia Olsson
Drick lekar och drick spel sätter fart på festen

editorial

När helgen kommer så är det många som vill passa på att träffa sina vänner och festa till det lite. Under veckorna handlar mycket om att arbeta, studera, träna och hinna med alla måsten, något som inte lämnar speciellt mycket tid över till umgänge. Det finns därför ofta ett behov av att dra ihop kompisgänget för en trevlig kväll hemma eller förfest som slutar med en kväll ute på stan. För att göra hemmafesten eller förfesten extra rolig så kan det vara bra att införskaffa drick spel eller produkter som gör att man kan leka roliga drick lekar. 

Roliga spel och lekar som bidrar till en lyckad fest

Vill man sätta fart på festen så finns det många olika drick spel och drick lekar man köra. Det lättar ofta upp stämningen och lockar fram många skratt. På https://dingadget.se/dricklekar hittar man flera olika spel och tillbehör som kan göra festen extra lyckad. 

image

Till exempel så hittar man Beer Pong-matta med bollar och muggar, ett komplett set som gör att man kan ägna sig åt den populära och roliga drick leken Beer Pong. Spelet går ut på att man ska pricka muggar (innehållande öl) på andra sidan bordet med hjälp av en pingisboll. Prickar man så får det andra laget dricka innehållet i muggen och när ett lag lyckats pricka samtliga muggar på andra sidan bordet så får det andra laget (förlorarna) dricka upp innehållet i samtliga kvarvarande muggar på spelplanen.

Kolla alkoholnivån på festdeltagarna

Vill man hålla koll på sin alkoholnivå så kan man även införskaffa en digital alkoholmätare. Det kan vara lite spännande att se var man ligger jämfört med sina vänner. Det är dock väldigt viktigt att man tar det lugnt med drickandet och att man aldrig sätter sig bakom ratten då man har druckit alkohol, även om det bara handlar om en liten mängd. Hos DinGadget.se hittar man digital alkoholmätare samt massor av andra roliga produkter. 

Fler nyheter