Ett nytt hem med plats för växtbelysning med ledlampor

20 januari 2021 Mikael Barani
Ett nytt hem med plats för växtbelysning med ledlampor

Att flytta är på många sätt en emotionell bergochdalbana. Det händer så mycket i sinnet när man gör upp med en plats som man kanske har bott på i många år, ibland i decennium.

För vad är ett hem egentligen? Är det själva den fysiska platsens om man bor på? Eller är det en känsla som man tar med sig var man än befinner sig?

Ditt liv och dina drömmar

Kanske är det både och. För en plats som vi spenderar mycket tid på blir ett hem för oss. Det handlar både om hur det ser ut och minnena som man skapar i detta hem. Man knyter något sorts band till byggnaden, väggarna och den atmosfär som finns där. Det är därför som det känns tomt när man börjar packa och bit för bit så försvinner den bekanta miljön.

Samtidigt är en flytt en möjlighet till att start om på nytt. Kanske finns det nu rent praktiskt bättre potential till vissa saker. Som att äntligen kunna installera schysst växtbelysning led för att få de gröna kompisarna att verkligen blomma ut i fönstret.
För går allt rätt till så innebär trots allt en flytt en förbättring. Även om det aldrig riktigt finns några garantier här i livet.

Dock så gäller det att våga ta steget om man känner att det är dags. Det är nog ganska många av oss som går omkring och lever i någon sorts tyst desperation i väntan på livet.

Hemligheten är dock att livet inte väntar på oss – utan de tär vi själva som måste visa att vi vill ha något nytt:
Att vi är redo för det.

Fråga därför dig själv vilka drömmar som du bär på i ditt hjärta? Vad är det helst av allt som du vill göra just nu? Det är nästan alltid omöjligt att nå hela vägen direkt, men steg för steg så bygger vi upp vår vision – tills vi en dag upptäcker att vi är framme och förbi.

Fler nyheter