Framtidens arbetsplatser ger energi
boende husum

Framtidens arbetsplatser ger energi

Hur laddar du upp dina energibanker under året? För om du endast vilar under semestern så är det lätt hänt att du bara tappar orken under året. Det gäller med andra ord att hitta strategier för att hitta kreativ kraft under hela året – inte bara under en årstid.

Intressant nog har vi i den moderna världen vänt på året.
Så sent som för några generationer sedan så var vi som mest aktiva under den ljusa delen av året, för att sedan vila under den mörka. När vi levde i ett jordbrukarsamhälle så innebar våren att vi sådde och sommaren och hösten att vi skördade och förberedde för vintern.
Under vinterhalvåret sedan så gick man ned i tempo. Då levde man på frukterna av det man hade gjort under vår, vinter och höst.

Numera så är det alltså nästan tvärtom: Vi tar det lugnt på sommaren, när solen skiner och vi får en massa energi – för att sedan köra järnet under resten av året. Speciellt under vintern sliter vi hårt inför jul och nyår.

I och med att världen drabbades av en pandemi så kanske vi får se en smärre återgång till forna dagars livsrytm. Då det ser ut som om att distansarbete kommer att vara en del av fler och flers liv så kommer man också att kunna styra mer över sin tillvaro.

Varför inte ta en långhelg då man tar in på boende Husum, arbetar från vandrarhemmet och tar små dagsturer när man väl har arbetat klart.
Trakterna kring Örnsköldsvik är fulla av naturupplevelser och kommer garanterat att vara inspirerande samtidigt som de ger kraft och energi.

Vi kommer säkert att få se ännu fler kreativa arbetslösningar i framtiden då våra arbeten kommer att bli allt mer digitaliserade. Tekniken rusar fram och ingen vet vilka lösningar som väntar på oss bara några år bort.