Herman Miller Setu är en följsam, bekväm och hållbar kontorsstol
herman miller

Herman Miller Setu är en följsam, bekväm och hållbar kontorsstol

En riktigt bra kontorsstol kan vara en mycket klok investering för att slippa besvär i nacke, rygg och axlar. Den som har ett arbete och/eller en hobby som innebär mycket stillasittande bör se till att ha en ergonomisk stol som erbjuder en bekväm och dynamisk sittplats. Herman Miller är en framstående möbeltillverkare som framställer kontorsstolar med både människa och miljö i åtanke.  

En ergonomisk stol i världsklass

Till exempel så är Herman Miller Setu en av deras kontorsstolar i världsklass som är framtagen för att ge en bekväm sittposition. Stolen formar sig efter kroppen och hjälper därmed till att avlasta axlar, nacke och rygg vilket motverkar vanliga skador som kan uppstå vid felaktiga sittställningar. Det gör Setu till en ergonomisk och dynamisk stol som erbjuder en riktigt bra sittplats både på kontoret och i hemmet.

En investering i kroppen och miljön

Förutom att Herman Miller själva tänker på hållbarhet och miljö vid tillverkningen av stolarna så kan man även ta miljötänket ännu längre och köpa en stol som tidigare blivit använd, men fortfarande erbjuder en lika bra sittplats som en ny stol. Hos Valueshop kan man köpa Herman Miller stolar som genomgått en så kallad ”refurbish-process” i fem steg, vilket gör att den nästintill framstår som helt ny. Alla delar på stolen är i original och den fungerar precis som den ska. 

En noggrann process garanterar kvaliteten

Vid en refurbish-process blir alla delar på stolen kontrollerade och finns det delar som är trasiga eller nedslitna så blir de utbytta mot nya originaldelar. När det handlar om det rent estetiska så blir även djupa repor och annat kraftigt slitage avlägsnat så att den ser fräsch och fin ut igen. Finns det aluminiumdelar på stolen som mist sin glans så poleras de upp innan leverans. Man kan även vid beställningen utrusta stolen med ytterligare originaltillbehör och till exempel välja hjultyp.