Ibland vill man ha begagnade lagervagnar

25 april 2022 Lily Hansen
Begagnade lagervagnar

editorial

Det finns ingen anledning att jämt köpa nytt. Om man kan är det ofta mer ekonomiskt att köpa de som är något lite använda. Begagnade lagervagnar är något som funkar lika bra som de nya. Ett villkor är att de tagits omhand på bästa sätt och inte fått ett liv som släng och däng vagnar. 

En del företag som säljer nya lastvagnar har även haft den goda smaken att hålla sig med begagnade. Då kan kunden välja själv om hen vill satsa på ett par begagnade eller på ett par nya. Det är alltid bra att man har valfrihet. Är det dessutom på samma ställe underlättar det för alla.

Kompaktlager till glasskivorna

Vill man ha sina glasskivor stående på ett av alla de kompaktlager som finns så går det alldeles utmärkt. Det går att välja mellan olika modeller på lagervagnar där med. Trots allt är det inte så stor skillnad på dem som finns. Det handlar ju till syvende och sist om att skivorna ska stå packade kompakt.  

Det går att få lagervagnarna i lite olika utförande, antingen med gummiskiva eller med träskiva i botten. Det finns olika tyngd de tål och de kommer i format med olika längd och höjd. 

 

Begagnade lagervagnar

 

När begagnat är livet 

Det finns gott om begagnade kompaktlager att köpa. Likaså finns det begagnade lagervagnar och  släpvagnsstativ. Det är egentligen ingen måtta på vad man kan få när det gäller andrahandsvaror. Lite lätt använda borrmaskiner för att borra i glas är ett exempel. Ett annat är isolerglasmaskiner.

Vidare kan man addera arbetsbord till listan över begagnat, ett bord där man kan skära till sina glas. Det finns lyftverktyg och så finns det sugar. Allt för att lyfta runt en glasskiva utan att den tar skada. I princip är det väl bara själva glasskivan som inte går att köpa begagnad. 

Fler nyheter