Inred hemmet med snygga affischer
affischer

Inred hemmet med snygga affischer

Bilder och motiv på väggarna i ett hem kan göra det extra personligt samtidigt som det ser väldigt bra ut. Det behöver inte vara bilder på familjen eller foton du tagit själv för att det ändå ska kännas eget, det handlar mer om vilka motiv du kombinerar samt var i hemmet de sitter. Ramarna kan även ha stor påverkan på hur bilderna framhävs, ett tips kan vara att välja ram utefter färger i bilden eller tvärt om. 

Tavelväggar kan skapa symmetri eller rörlighet

Enstaka tavlor på väggarna kan vara riktigt snyggt men det är även extremt populärt att bygga tavelväggar i hemmet. Det innebär att flera tavlor sitter i ett kluster på en vägg och ibland även på två väggar i ett av rummets hörn. Det finns tavelväggar som är perfekt symmetriska med ramar i samma storlek precis som att det finns tavelväggar som består av ramar i olika storlekar och former som inte sitter i rak linje med varandra.

Följ osynliga linjer

För att det inte ska se för rörigt ut om du är ute efter en asymmetrisk tavelvägg så är det bra att se till att tavlorna ändå går efter osynliga linjer. Exempelvis så kan en tavlas nederkant gå på samma linje som en annan tavlas överkant, likadant kan du tänka med sidorna på tavlorna.

Välgjorda affischer kan vara lika fina som dyra tavlor

Om det finns en önskan att ha flera bilder på väggarna i hemmet så blir det ofta lite mer ekonomiskt att använda sig av inramade affischer. De kan se lika snygga ut som dyra tavlor och du kan dessutom ha råd med en hel serie motiv som passar perfekt ihop med varandra. 

https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html hittar du massor av fina motiv som gör sig perfekt ensamma eller tillsammans med andra tavlor på en vägg.