Låt ditt hjärta sjunga
psykiatriker

Låt ditt hjärta sjunga

Det är mycket som går igenom huvudet på många av oss just nu. Världsläget är minst sagt spänt och det känns nästan som om att det dyker upp nya oroligheter varje dag. Lever man med sinnena djupt begravna i mediernas rapporteringar så kan det lätt kännas som om världen rämnar just nu.
Inte för att förminska de svårigheter som vi upplever just nu – både individuellt, lokalt och globalt – men det går att vända på sin egen upplevelse av allt som sker.

Det är lätt att tappa modet när man känner att det är upp till en själv att rädda världen. Anledningen är att det är omöjligt. Att konstant matas med oro och olycka genom medier gör att vi lätt känner hopplöshet. Stäng därför av allt detta och låt dina tankar samlas för en stund.
Inse att det enda som du kan påverka i detta oändliga universum är en sak: Dig själv och ditt liv.

Det kan dock vara svårt att omprogrammera sig från denna inställning av rädsla och oro. För det handlar om just det: Att programmera om sina tankar och mönster. Trots allt så försöker du vända på ett skepp som har seglat mot en och samma kurs under en väldigt lång tid. 
Därför är det en god idé att få hjälp utifrån, från någon som kan lyssna objektivt.

Rainer Strömblad har lång erfarenhet av psykiatri, bland annat genom sin privata mottagning under de senaste 30 åren. Genom sin hemsida https://www.rainerstromblad.se/ kan du enkelt få kontakt med honom och boka in dig för ett samtal.
Vem vet? Kanske är detta just vad du behöver för att vända på livet och se det från ett nytt perspektiv. Ibland behöver man ta sig ur sina gamla vanor och bara få prata ut med någon som inte har några personliga band till en sedan tidigare. 
Du är värd att må bra och leva ett liv där du uppskattar sig själv och andra uppskattar dig.