Lätt och smidig

30 juli 2020 william eriksson
Lätt och smidig

Om man är tonåring och blivande skoterägare så kan det vara skönt att skaffa till exempel en Yamaha slider. Den är smidig och lätt med sina endast åttioen kilo i vikt. Det gör att den är lätt att manövrera och inte så känslig som en moped ifall man svänger för snabbt eller på annat sätt hamnar på snedden. Många av dem som använder sig av en skoter istället för en moped föredrar skoterns mer platta konstruktion där det även är lättare att ta bort stöden och påbörja sin resa.  

 

Tuff eller bekväm  

Skotern har oftast blivit berömd för sin bekvämlighet. Den upprättsittande positionen och den plana fotbrädan gör det enkelt för förare i alla åldrar och klädslar att resa på ett bra sätt. Men idag finns det skotrar som exempelvis Yamaha slider som inte enbart är bekväma. De är även roliga och tuffa att både köra och titta på. Med sina femtio kubik är det klös i motorn och den smidiga konstruktionen gör att man lätt tar sig fram såväl i stadstrafik som där man önskar.  

 

 

För den modemedvetna

En skoter som till exempel en Yamaha slider passar alla åldersgrupper och stilar. På gatorna kan man se både de tuffare tonåringarna i jeansjackor och de modemedvetna karriärkvinnorna i dräkt glatt rulla fram genom staden. Det finns en diger blandning märken, utformningar och färger att välja bland hos till exempel Speed-line.com. Här finns en länk: https://speed-line.com/se/yamaha-slider-50-2t-fore-2004. Så det är bara att bestämma sig för vilken stil man vill ha på sin skoter. Är man modemedveten så kanske man ser till att välja årets färg och samtidigt satsa på en snygg matchande hjälm. För att slå riktigt på stort kanske man även köper handskar och ryggsäck som följer samma färg och tema. Sedan är det bara att ge sig iväg till arbetet med snygg look.

Fler nyheter