Livets underbara och obekväma äventyr
begravningsbyrå

Livets underbara och obekväma äventyr

Visst är livet härligt.
En gåva, skulle nog många av oss säga.
Det finns så otroligt mycket att uppleva. Allt ifrån det simpla nöjet i att äta en glass till att resa jorden runt och möta människor från helt andra kulturer.
Livet här på jorden rymmer helt enkelt så otroligt mycket.

Ju mer man är med om desto mer inser man att de riktigt spännande upplevelserna finns utanför vår bekvämlighetszon. Den där punkten där det är aningen för svårt för att vi ska kunna hantera situationen utan att anstränga oss. Håller man huvudet kallt och har is i kistan så brukar det mesta faktiskt kunna lösa sig.
Det som man inte grejar blir till nyttiga lektioner. Händelser som vi kan applicera på andra saker här i livet.
Förhoppningsvis känner vi igen utmaningarna när de kommer igen, för de gör det oftast. Livet kan nämligen kännas som ett spel ibland – där vi får möta samma ”boss” om och om igen, tills vi klarar av den.

Tänk själv tillbaka på ditt liv. Kan du se vissa mönster som upprepade sig tills du faktiskt tog tag i saker och ting? Ofta låg också det som du behövda ta tag i utanför din bekvämlighetszon.

För saken är den att vi en dag kommer att behöva möta slutet. Vi kommer att vandra vidare och våra efterlevande får det tunga jobbet att besöka en begravningsbyrå i Malmö för att se över vår begravning.
Dock är det ju så att det är du som håller i rodret fram tills dess. Det är du som bestämmer vilken riktning som ditt liv ska ta,

Fundera alltså över vad det är som skänker dig glädje – och utmaningar. För i den skärningspunkten sker den riktiga utvecklingen i våra liv.
Det är även här som vi känner att vi lever som mest – när vi får kämpa lite för att ta oss framåt.