Njut av en dubbel altandörr

30 september 2021 jonas olsson
image

Få saker är så härliga som att ha lyxen av att öppna upp ett stort parti i husväggen för att släppa in alla ljud och dofter under sommarhalvåret. Det finns många olika varianter ifall man vill ha den möjligheten. Antingen kan man ha skjutpartier som går att öppna upp mer eller mindre, men de är ofta dåligt isolerade. Då kan man istället satsa på dubbla altandörrar som ger huset en stil och elegans, även när de är stängda.

Med en enkel sökning på: altandörr dubbel, kan du hitta en mängd olika typer av altandörrar i olika färger och utföranden. Du kan frossa i altandörrar som har olika stora partier av glas i sig, eller som är helt i glas om du önskar det. Det finns också en stor mängd av utföranden med spröjs i olika bredder och utformningar. Till det kan du också välja olika färger och material på dina dubbeldörrar. Något som du känner passar perfekt till din bostad.

Matcha eller mixa dörrarna med huset

När du äger ett eget hus så har du också glädjen av att få ett brett spann av egna beslut som du kan fatta. Du kan gå på något som passar in med dina grannars hus, eller så går du på något som gör ditt hus speciellt. Något som gör en stor skillnad på ett hus är färgen på husets fasad, samt fönster och dörrar. Bara att sätta på spröjs kan förändra hela huset, och så är det även när det gäller färg och utförande på fönster och dörrar mot fasaden.

Om du exempelvis har en ljusgul fasad så kan det vara mycket snyggt att ha dubbla altandörrar i vitt, mörkrött eller mörkgrönt. Har du ett rött hus så är det extra snyggt att ha altandörrarna i vitaste vitt med spröjs, som även de är vita. 

Fler nyheter