Njut av lugnet i Viskan spabad

08 oktober 2020 jonas olsson
Njut av lugnet i Viskan spabad

Arbetsveckan är slut och ledigheten hägrar. Väl hemkommen tar man en skön dusch innan man sätter sig för att avnjuta hämtmaten. Sakta börjar den där sköna känslan infinna sig. Maten gör att man börjar känna sig lite dåsig. Då är det dags att krypa ner.

Vattnet och det härliga skenet lockar inbjudande. Kanske har man tagit med något gott att dricka som man placerar på poolkanten. Steg för steg kliver man i och känner hur det varma vattnet omsluter kroppen. Man sätter sig ner. Trycker på en knapp och massagestrålar börjar arbeta på den trötta kroppen.

Huvudet lutas bakåt mot kanten och ögonen sluts. Det enda som hörs är det monotona ljudet från Viskan spabad. Ett ljud som innebär egentid och ljuvlig avslappning.

 

Hur drömmen blir sann

Det första man bör se på är plats. Sedan är det bara att börja leta. Internet idag gör det så mycket lättare att hitta det man önskar. Där kan man också jämföra flera olika alternativ för att hitta det som passar det egna behovet. En viktig del kan vara att fundera över hur många personer som kommer att bada samtidigt i Viskan spabad. Är det för familjen eller för att bjuda in vänner på spavistelse?

 

Är det dyrt?

Allt beror på hur man ser det. Men även här lönar det sig att läsa noga om de olika alternativen. Det är brukligt att företagen gör tester för att se på både värmekostnader och vattenåtgång. Givetvis kontrolleras även hållbarheten. Så glöm inte bort att läsa texten om garanti. Vad som gäller och vad som faller utanför ramarna. 

Fler kostnader kan vara installation. Ska man installera själv eller får man hjälp? Vad kostar det att få spabadet fraktat till platsen det ska installeras på? Läs noga det finstilta och fråga leverantören av Viskan spabad om det är något du undrar över.

Fler nyheter