Snyggast på marknaden

26 juli 2020 patrick pettersson
Snyggast på marknaden

Är du ute efter ett nytt flaklock eller en flakkåpa till din pickup? Har du varit helt utan tidigare så kommer det att innebära en stor förändring med denna investering. Köper du en snygg flakkåpa så får du utrymme för så mycket mer. Dessutom blir hela bilen så mycket större och maffigare med kåpan på. Naturligtvis ska du köpa en helt ny och inte en begagnad. Du vill ju ha en som passar som handen i handsken på just din pickup och kåpan ska naturligtvis vara lackad i samma kulör. Låt din Dodge få en skinande läcker Snugtop, Snugpro eller Snuglid som passar perfekt på din Dodge Ram.

 

Material och modell

När du väljer en stilig flakkåpa för din pickup så vill du så klart ha en som är tillverkad i glasfiber eftersom det innebär att de då inte är temperaturkänsliga. Du vill ha en flakkåpa som, förutom att den har perfekt kulör, även följer bilens linjer och smälter samman till en perfekt helhet. När du investerar i en riktigt snygg flakkåpa kommer du även kunna njuta av förmonterad innerbelysning och perfekta bromsljus. Kanske vill du även ha tonade glas så ingen ser vad som fraktas inuti just din pickup, naturligtvis finns det också att beställa. 

Är en flakkåpa rätt?

Är du osäker på om det är just en flakkåpa du vill ha? Det finns ju även vanliga flaklock, vikbara flaklock, undercover flaklock med fler modeller. Tänk efter hur du vill att din pickup ska se ut, vad du ska använda den till och vilken stil du vill ha. Då är du snart redo att göra ditt val. Kanske ska du även passa på att installera en flaksläde när du lika gärna håller på? Vad passar då bäst? Är det flakkåpa, lock eller kanske nöjer du dig med bara släden? Det är ju lättillgängligt och bra. 

Fler nyheter