Tandläkare i Östermalm gör dina tänder snyggare
tandläkere Östermalm

Tandläkare i Östermalm gör dina tänder snyggare

Ett blixtrande leende, ett vinnande leende, ett lyckligt leende – många positiva ord förknippas med leende. Och vem vill inte kunna le med snygga, vita tänder? 

USA och Tyskland är kända för att verkligen kunna leverera när det gäller estetisk tandvård. Därifrån kommer den bästa tekniken och då passar det väl bra att vända sig till Tandläkare i Östermalm som är utbildade inom specialiserad estetisk tandvård i USA och Tyskland. Dessutom ser de till att tandläkarbesöket ska bli så trevligt som möjligt, så här får man gärna gapa stort och skratta högt. 

 

Vad är då estetisk tandvård? 

Åren far fram och mycket kaffe eller te kanske har gjort tänderna mindre vita och mer gulbruna. Hur mycket man än borstar går det inte bort från emaljen. Men det finns hopp om vita tänder. Tandblekning kan göras med en bettskena och redan efter en vecka är tänderna flera nyanser blekare. 

Om tänderna sitter för trångt eller glest går det att reglera med hjälp av Clear Aligners, som enkelt förklarat är genomskinliga plastskenor. Smidigt och snyggt!

Tandläkare i Östermalm kan också ersätta tänder med porslinständer samt ge spända käkar muskelavslappnande. Det kan också kan göra ansiktet slätare. Och ingen behandling sätts igång utan att patienten först har fått ett kostnadsförslag. 

 

 

Enkla sätt att hålla tänderna rena

Innan någon estetisk behandling startar görs först en vanlig undersökning av tänder och tandkött. Det är nämligen ingen idé att bleka tänderna om inte eventuell karies eller tandsten först är borta. 

För att hålla munnen ren och fräsch finns det enkla knep som alla egentligen känner till, nämligen borsta tänderna morgon och kväll, gärna med fluortandkräm. Använd tandtråd, helst varje dag, så att bakterier mellan tänderna försvinner. Och framförallt, undvik småätande. Låt tänderna vila några timmar i taget så saliven kan göra det mesta av städningen i munnen.