Uppdatera din frisyr hos en professionell frisör

09 juni 2020 Cecilia Olsson
Uppdatera din frisyr hos en professionell frisör

Det finns mycket man kan göra med sitt hår som har stor betydelse för utseendet. Ibland krävs bara en lite annan färgton eller en enkel toppning för att göra skillnad. Det man kan se mycket av just nu när det kommer till hår och frisyrer är page, pixi-cut, lugg, flätor, hästsvansar och vågiga lockar. Färgerna går i lite varmare toner jämfört med den tidigare trenden med kalla gråa och lila toner. Nu är Strawberry blonde och röda nyanser något att satsa på, eller ett enfärgat svall utan de annars så populära slingorna.

Att testa sig fram med hjälp av proffs

Det är väldigt roligt att testa olika hårtrender och man kan behöva prova sig fram en hel del innan man hittar sin favorit. Det som kan vara värt att tänka på är att alla passar mer eller mindre bra i olika färger och frisyrer, därför kan det vara klokt att ta hjälp från proffs om man vill säkerställa att den nya looken passar till den ansiktsform och hudton man har.

Hitta frisörer som är uppdaterade och skickliga

En duktig frisör kan tipsa om bra färgnyanser och frisyrer för varje individ och kan såklart även skapa dem. På Cardell Hair Lounge i Stockholm arbetar ett välmeriterat team som utför professionell hårvård med kunden i fokus. De håller sig ständigt uppdaterade på dom senaste trenderna inom hår, mode, teknik och produkter, genom regelbundna vidareutbildningar hos bland annat Kevin Murphy, Living Proof, Oway Organic samt internationella inspirations- och trendspaningsresor till London och Bologna. 

Bli inspirerad

På Cardell Hair Lounge är de specialiserade på klippning och färgning, där målet är att tillmötesgå samt inspirera kunden utifrån dennes hårkvalité, önskemål och förväntningar. Vid färgning jobbar de med olika tekniker som till exempel slingor, freehand, ombré, helfärg och balayage för att få rätt touch på håret. Läs mer och boka på https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/.

Fler nyheter