Vällagad husmanskost i centrala Stockholm

05 maj 2022 Jenny Olsson
Husmanskost Stockholm

editorial

Under många år har matkulturen i Sverige präglats av många utländska inslag. Idag är det stort med mat från såväl Italien och Spanien som Japan och Thailand. För den som är intresserad av mat är detta oerhört kul då det går att avnjuta mat från i stort sett världens alla hörn när man är i en storstad. Men något som börjar komma tillbaka allt mer och blir mer och mer populärt är husmanskosten. Idag kan det faktiskt vara svår att hitta vällagad husmanskost som är god och inte kostar mycket.

Är man i en stor stad som Stockholm kan det vara ännu svårare då många restauranger trängs på ett och samma ställe. Det är också svårt att veta vilken restaurang man ska välja för att få den bästa husmanskosten. Men om du är inne i Stockholms city finns en restaurang som serverar gd och vällagad husmanskost och som heter Restaurang Hubertus, https://www.restauranghubertus.se/

 

Husmanskost Stockholm

 

Lunch och a la carte i Stockholm 

Restaurangen ligger belägen alldeles intill drottninggatan som är Stockholm stora och välkända shoppingstråk. Därför blir det enkelt att ta en liten paus i shoppingen och bara smita in till Restaurang Hubertus. Restaurangen serverar husmanskost som är tillagad av kvalitativa råvaror, som dessutom serveras i en trevlig miljö. Här har de en egen innergård och ligger omgiven av Centralbadsparken. I den fina miljön serveras klassisk husmanskost som köttbullar, raggmunkar och lax med gravlaxsås.

De håller också en bra prisklass, vilket gör restaurangen till ett givet val om man är en hel familj som ska äta och vill ha god mat till ett bra pris. Hos restaurangen serveras dessutom både lunch och a la carte. Härifrån kan man också beställa catering om man till exempel ska hålla en fest i en annan lokal eller kanske hemma eller ska ha en kick off med jobbet. Om man hellre vill ha en tillställning i deras lokaler så erbjuder de också sina gäster att abonnera delar av restaurangen. 

Fler nyheter