Var drömmarna än tar dig
flyg luftballong

Var drömmarna än tar dig

Känner du till David Blaine? Han är trollkarlen som har gjort allt möjligt tokigt under åren, allt från att låta sig begravas i en transparent kista till att stå omgiven av is i en veckas tid.
Hans senaste grej är att han ska sväva över floden Hudson med hjälp av ballonger. Det låter helt galet. Speciellt med tanke på att han kommer att sväva iväg utan fallskärm – den kommer han nämligen inte ta på sig förrän han är en bra bit upp i luften.

Det är tur att det finns sådana här galningar att fascineras och inspireras av. För även om de flesta av oss – troligtvis samtliga av oss – aldrig kommer att prova på något liknande som Blaine så blir man ändå taggad till egna äventyr. Kanske är det nu som du bokar en tur med en varmluftsballong på https://dreamballoon.se/. Det är trots allt ett mycket säkrare sätt att uppleva fantastiska vyer på.

För vi bär ju alla på drömmar och visioner, saker som vi kanske aldrig tar tag i. Kanske är det lathet, rädsla eller bara att vi skjuter upp saker som får oss att gå miste om dessa upplevelser. 
Vilken anledningen, eller ursäkten, må vara så är vi alla bara ett beslut från att vända på den där trenden.

Varje sekund erbjuder nämligen tillfället att återupptäcka och återuppfinna oss själva. Du behöver inte göra som du alltid har gjort, det finns val. Det hjälper förstås om du har goda människor kring dig. Sådana som du litar på och som accepterar att du befinner dig på en resa.
Tillsammans blir vi nämligen starkare och kan stötta varandra på den färd som vi alla befinner oss på – livet.

Med tanke på de tider som vi lever i så är just nu det bästa tillfället att bara följa en av dina drömmar. Vem vet, kanske kommer du aldrig att vakna upp ifrån den?