IVT Värmepump nu etablerat i Stockholm

08 februari 2022 jonas olsson
IVT värmepump Stockholm

editorial

Det finns värmepumpar och så finns det värmepumpar. När dagen kommer då du har ett behov av att sätta in en ny värmepump vill du naturligtvis inte kompromissa med kvalitén. Du vill inte sätta in vilken värmepump som helst. Någon standard måste du ändå ha. Värmepumpen ska göra sitt jobb och sprida värme och varmt vatten. Inte ställa till med en massa besvär som skapar en massa merarbete. Då är det en IVT-värmepump du ska ha.

IVT Värmepumpar är nämligen ett företag med stora anor och lång historia. Som namnet antyder, och som du redan förstått av kontexten, säljer de förstås värmepumpar. Det har de gjort ända sedan 1970-talet då företaget grundades av Elis Peterson. Då höll företaget till i Tranås. Idag har man drygt 450 anställda och en omsättning på nästan en och en halv miljard kronor. Dess värmepumpar har tagit sig utanför Tranås gränser, till exempel till Stockholm.

 

IVT värmepump Stockholm

 

Återförsäljare som du kan lita på

All försäljning av värmepumpar från IVT sker inte direkt från just det originella företaget. Precis som det blir med tiden för ett större företag tar de snarare en roll som återförsäljare. Istället låter de andra företag, till exempel VVS-montörer eller sajter som specialiserar sig på pumpar, sälja deras produkter åt dem. Det är därför du kan hitta en IVT värmepump i Stockholm lite här och var. Men alla har naturligtvis inte möjlighet att sälja dem.

Det krävs såklart ett förtroende för att få chansen, och privilegiet, att få sälja IVT-värmepumpar. IVT Värmepump är som sagt ett stort och etablerat företag. De är dessutom Svanenmärkta, vilket innebär att de lever upp till särskilda krav gällande klimat och miljö. Då kan man inte låta vilken klåpare som helst sälja deras produkter. Det förstår alla. Den som säljer värmepumpar från IVT är med andra ord en aktör att lita på.

Fler nyheter